Home ShowBiz Alketa Vejsiu në takim me këngëtaren e famshme
Alketa Vejsiu në takim me këngëtaren e famshme
0

Alketa Vejsiu në takim me këngëtaren e famshme

0
0

Alketa nuk e ka mbajtur vetëm për vete takimin me Ariana Granden. Ajo e ka ndarë me ndjekësit e saj dhe duket se ka qenë më shumë se një takim. Vajzat janë shfaqur të dyja shumë afër njëra-tjetrës dhe duket si një bisedë miqësore. Takimi ka ndodhur gjatë “Dangerous Woman Tour”, siç Alketa ka treguar dhe ka qenë entuziaste për të.
Nuk besojmë që të ketë qenë vetëm kaq. Ndoshta diçka kanë biseduar ato. Ku i dihet Ariana mund të ketë marrë edhe ndonjë ftesë për të qenë pjesë e spektakleve të Vera Grabockës dhe Alketa Vejsiut. Nuk do habiteshim po ta shikonim si pjesë e tyre. Dhe do ishte fantastike në fakt.

With @arianagrande the incredible phenomenon! Yes I met her during The Dangerous Woman Tour! And it was a great experience!

A post shared by TV & EVENT DESIGN & PRODUCTION (@alketavejsiu) on

Link: https://www.instagram.com/p/BY-WWk4goF7/