Home ShowBiz Miriami tregon vendin në të cilin Albani bëhet shumë serioz
Miriami tregon vendin në të cilin Albani bëhet shumë serioz
0

Miriami tregon vendin në të cilin Albani bëhet shumë serioz

0
0

Fansat mund ta njohin ashtu siç mund ta njohin edhe miqtë e tij, por Miriami, shoqja e jetës e njeh më mirë se kushdo tjetër. Paska një vend ku Albani bëhet shumë, por vërtetë shumë serioz. Ku tjetër veçse në studion muzikore. Aty duhet frymëzim, përkushtim dhe ai është tërësisht i përqëndruar. Një moment të tillë e ka shkëputur Miriami përmes një fotoje.
Duket se paskemi të reja nga ata të dy. Njëri, tjetri, ose të dy bashkë do ketë një projekt muzikor së shpejti. Kjo është e sigurtë.

Në studio bëhet gjithmonë shumë serioz 🤔

A post shared by Miriam Cani (@miriamcani) on

Link: https://www.instagram.com/p/BY_nBxNgm7Q/?taken-by=miriamcani