Home ShowBiz Ditë feste për Majkin dhe Majlindën
Ditë feste për Majkin dhe Majlindën
0

Ditë feste për Majkin dhe Majlindën

0
0

E sotmja është një ditë feste për Majkin dhe nënën e djalit të tij, Majlindën. Roani i vogël bën plot katër muaj dhe sa vjen e bëhet edhe më shumë një kopje në miniaturë e të atit. Që është një fëmijë i shkathët këtë e kemi kuptuar prej shumë kohësh. Ja në çdo foto është duke lëvizur.

Link: https://www.instagram.com/p/BZNpYm8gfM1/

Majlinda ia bëri urimin e saj. Ajo tregoi edhe njëherë se sa e lumtur është që po shijon rritjen e tij.
Si një burrë i vogël e modern. Kështu e ka veshur mami. Deri sa të bëjë një vjeç do t`ia festojnë çdo muaj.