Home ShowBiz Fansat e këngës së Sabianit dhe Marselit janë të çdo moshe
Fansat e këngës së Sabianit dhe Marselit janë të çdo moshe
0

Fansat e këngës së Sabianit dhe Marselit janë të çdo moshe

0
0

Sabiani dhe Marseli kanë publikuar pak ditë më parë këngën e tyre më të re “Ta ceki buzën”. Një projekt që i ka fansat të çdo moshe.
Videot e shumta janë postuar nga vetë Sabiani në rrjete sociale. Fëmijët e vegjël dhe vajzat simpatike kanë qenë protagoniste të këtyre videove. Mjaftuan pak ditë për t`u bërë hit.

Të rriturit edhe e këndojnë, kurse të vegjëlit e kërcejnë:

#ta#ceki#buzen#@mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZgC_UhlLb8/?taken-by=sabiani_original

#ta#ceki#buzen#@keisimeidini @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZf7zkjlaTu/?taken-by=sabiani_original

#ta#ceki#buzen#@mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZeuJd0FFoj/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZdU1mtFP72/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZbupPElCUJ/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZbudOglQlX/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZbuZduFbWR/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZZMc3gF2YY/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZZBkZNFjga/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZZBalDFbDP/?taken-by=sabiani_original

#tacekibuzen @mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZYbDPIlZ1d/?taken-by=sabiani_original

Link: https://www.instagram.com/p/BZn2LU9FPUB/?taken-by=sabiani_original

#ta#ceki#buzen#@mserjani

A post shared by Sabiani Original (@sabiani_original) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZguyheFqto/?taken-by=sabiani_original

Link: https://www.youtube.com/watch?v=oN-LoNzCa40