Home ShowBiz Keisi ka një mesazh për Sabianin
Keisi ka një mesazh për Sabianin
0

Keisi ka një mesazh për Sabianin

0
0

Ka disa raste kur nuk ka nevojë për shumë fjalë. Mjafton një e vetme për t`i thënë të gjitha. Ja si në këtë rast. Keisi, vajza e Sabianit ka postuar një foto me të atin dhe në të ka shkruar: “E bekuar”. Kaq ka mjaftuar për të thënë gjithçka me emocion dhe dashuri.
Atë e bijë kanë qenë në kopertinën e një reviste dhe kanë realizuar një set të bukur së bashku.
Thonë se fotot tregojnë shumë. Sabiani e ka përfshirë të gjithën me krahët e tij si për ta mbrojtur nga gjithçka.

Blessed ❤️ @fatjoni_hoxha photographer 👌🏻📸

A post shared by Cassey 👸🏼 (@keisimeidini) on

Link: https://www.instagram.com/p/BZpAs6wgFUQ/