Home ShowBiz Rikthimi befasues i Argjend Llogës
Rikthimi befasues i Argjend Llogës
0

Rikthimi befasues i Argjend Llogës

0
0

Askush nuk i ka harruar hitet e Argjend Llogës. Këngëtari, pas një pauze u rikthye fuqishëm. Në një mënyrë të papritur, publikoi këngën e re “Jemi Nji”. Projekti ishte mjaft interesant. Në të ishte ndërthurur dashurie dhe ritmi. Tekstin e dashurisë, Argjendi e solli në një mënyrë origjinale përmes muzikës ritmike.
Ka disa ditë që është publikuar, por nëse ende nuk e keni dëgjuar, shijojeni! Nëse e keni dëgjuar, atëherë është e preferuara juaj.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=E5mjo11t3vE