Home ShowBiz Suksesi i Sabianit dhe Marselit nuk ndalet…
Suksesi i Sabianit dhe Marselit nuk ndalet…
0

Suksesi i Sabianit dhe Marselit nuk ndalet…

0
0

Pas publikimit të këngës së tyre më të re “Ta ceki buzën” e cila arriti të thyej rekorde klikimesh, Sabiani ka një tjetër surprizë për të gjithë fansat.
Hiti i ri i tyre është duke u finalizuar, një projekt super gjigand si gjithmonë nga Sabiani dhe Marseli. Prej tyre presim vetëm hite dhe padiskutim edhe kënga që është rrugës do kthehet në një hit.

Ata gjithashtu janë duke korrur sukses me koncertet e panumërta që kanë. Më poshtë disa foto përgjatë koncerteve:

media-share-0-02-04-4ac6f15fd8e285118c5fed95701780b6851cdfaf73db5c413d62202c4a6fa119-1de7e9b1-879b-42cc-aa64-ffc3cdcc902d

media-share-0-02-04-f50e3aa1d50a270669ecda791487618ea74b1fda168fe6781339894e2410035f-58b810b2-f8ef-46bc-ae81-816b1962c0fb

media-share-0-02-05-e80c382ad85aa710c079a547b156ddc35b6a244a2ff77ebefd26b2219a1112be-27d13a80-a3af-43ec-8e38-0ba459b29fe7