Home ShowBiz Gent Fatali, “Zemër e thyme”, thyen tabutë e një marrëdhënie
Gent Fatali, “Zemër e thyme”, thyen tabutë e një marrëdhënie
0

Gent Fatali, “Zemër e thyme”, thyen tabutë e një marrëdhënie

0
0

Jemi mesuar që një marrëdhënie të tillë ta gjykojme gjithnjë keq, por duhet në disa raste të distancohemi nga paragjykimet. Jo gjithnjë personat e tretë në një lidhje janë të (pa)mirpritur. Për gjithçka ka një arsye dhe në rastin për të cilin flasim është dhuna.

Tema e përzgjedhur në klipin e Gent Fatalit është vërtetë interesante dhe prek një sferë që konsiderohet tabu në shoqërinë shqiptare por edhe në art. Ka një arsye shumë konkrete pse femrat tradhëtojnë dhe preferojnë një partner më të mirë se ai që kanë.
Kënga “Zemër e thyme” e ilustron këtë më së miri.

Video & Foto: https://www.youtube.com/watch?v=cUyO8RwSiLY