Home ShowBiz “Sa gabime”. Rikthehet 2TON krejt ndryshe në një bashkëpunim mbresëlënës
“Sa gabime”. Rikthehet 2TON krejt ndryshe në një bashkëpunim mbresëlënës
0

“Sa gabime”. Rikthehet 2TON krejt ndryshe në një bashkëpunim mbresëlënës

0
0

Dedikimi ndaj nje dashurie të parealizuar dhe dy zemrave të thyera është bërë këngë e është publikuar para pak çastesh si bashkëpunim mes 2TON dhe Donjetës.

“Sa gabime” titullohet projekti i ri i cili do iu përfshijë në një vorbull ndjesisë të sjella në tekstin e ndjerë.

2TON vjen disi ndryshe, duke qenë se e kemi parë gjithnjë të repojë në stilin urban dhe shume gansta.

“Sa gabime” shoqërohet nga një klip profesional i mbushur me plot elemente simbolike që thellë përcjellin një vetmi të cilën të dy e përjetojnë edhe pse tashmë janë në krahë të tjerë.

Video&Foto: https://www.youtube.com/watch?v=PHcInIRGYaQ