Home ShowBiz Janë larg por Stresi i dërgon Keisit urimin më të bukur në këtë ditë të rëndësishme për të
Janë larg por Stresi i dërgon Keisit urimin më të bukur në këtë ditë të rëndësishme për të
0

Janë larg por Stresi i dërgon Keisit urimin më të bukur në këtë ditë të rëndësishme për të

0
0

Stresi dhe Keisi janë duke vuajtur largësinë ndaj njëri-tjetrit. Sot Keisi ka ditëlindjen dhe nuk kishte sesi të mos i vinte urimi më i bukur nga dashuria e jetës së saj.

Përveç këtij urimi në instastoryn e Keisit shikojmë tortën nga familja e Stresit të cilët i urojnë asaj ditëlindjen, dhuratë nga familja e saj.

Por asaj më shumë në sy nga të gjithë këto është urimi që ka marrë nga Stresi.

Ne i urojmë edhe 100 vjeç bukuroshes Keisi!

Link: https://www.instagram.com/p/BtuEAF3nT-e/

1976714177705466484_3946237102

1976715146656901246_3946237102

1976727464379702617_3946237102

Link: https://www.instagram.com/bkc___/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BrNw-u1HPMu/