Home ShowBiz Do të befasoheni, ja çfarë veprimesh bën Xhemi para se të nisë “Portokallia”
Do të befasoheni, ja çfarë veprimesh bën Xhemi para se të nisë “Portokallia”
0

Do të befasoheni, ja çfarë veprimesh bën Xhemi para se të nisë “Portokallia”

0
0

Moderatorja Xhemi Shehu, e ftuar në emisionin “Sekretet e Portokallisë”, ka zbuluar se beson në bestytni dhe ka shpjeguar se kujdeset gjithmonë që asgjë mos ti shkojë keq, para se të fillojë emisioni

“E fillojmë që kur vij në punë, parkoj gjithmonë në të njëjtën anë të parkimit, asnjëherë në anën tjetër, nuk e di pse”, tha ajo teksa zbuloi se nëse nuk gjen vend bën disa xhiro deri sa të lirohet.

Po ashtu moderatorja ka zbuluar se hedh të njëjtin parfum gjatë prezantimit të emisionit dhe mban përherë të njëjtën çantë dhe atlete.

“Nëse vesh diçka për herë të parë dhe më shkon dita mbrapsht, unë ja vë fajin bluzës apo diçkaje të re që kam marrë me vete dhe nuk e përdor më kurrë”., ka treguar moderatorja.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=yGScTt5rF64

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/ByHvPcLgb9W/