Home ShowBiz U përfol që e kërcënuan me jetën – Rrëfehet për herë të parë Aida Shtino
U përfol që e kërcënuan me jetën – Rrëfehet për herë të parë Aida Shtino
0

U përfol që e kërcënuan me jetën – Rrëfehet për herë të parë Aida Shtino

0
0

U kujt nuk i kujtohet moderatorja e mirënjohur e emisionit „Njerëz të humbur“ që në kohën e trasmetimit na ka mbajtur të mbërthyer pas ekranit dhe mezi e presnim emisionin një herë në javë që trasmetohej.

Aida Shtino asokohe u kthye një ikonë e dashur për publikun shqiptarë. Edhe pse tani ajo është tërhequr paksa nga bota e televizionit për të ndjekësit ruajnë akoma kujtime të vyera me daljet e saj publike në media.

Para disa kohësh qarkulloi lajmi që moderatoren e kërcënuan me jetë për tu tërhequr nga puna që ajo bënte. Dhe për herë të parë Aida Shtino rrëfehet pasi nuk ishte prononcuar më parë.

Një ndjekës i saj në facebook i ka drejtuar një pyetje Aidës: “”Kam nje pyetje e dashur pse e mbyllet emisionim dhe u larguat?! Ju kercenuan me jete?!”

Aida i bën like këtij komenti mbase vallë për të shprehur në mënyrë indirekte që ajo me të vërtetë ka marrë një kërcënim megjithatë nuk mund ta dim me siguri nëse ka qënë për këtë apo thjesht ajo në shenjë mirenjohje që personi është interesuar e ka pëlqyer komentin e tij!

aida

Link: https://www.facebook.com/aidashtinotv/posts/137017201187181

Burimi i fotos: https://www.facebook.com/aidashtinotv/photos/a.100315078190727/100315044857397/