Home Lifestyle Si ta bëjmë ngjyrën e plazhit të zgjasë sa më shumë, ja metodat
Si ta bëjmë ngjyrën e plazhit të zgjasë sa më shumë, ja metodat
0

Si ta bëjmë ngjyrën e plazhit të zgjasë sa më shumë, ja metodat

0
0

Kur shkojmë në plazh një prej synimeve kryesore është të marrim sa më shumë ngjyrë, ndërsa pas plazhit si ta ruajmë sa më gjatë ngjyrën.

Në fakt ka disa metoda mjaft efikase të cilat ndihmojmë për të bërë që ngjyra çokollatë e trupit pas plazhit të zgjasë sa më shumë.

  1. Përdorni sa më shumë krem.

Nëse doni që ngjyra juaj të rezistojë duhet të përdorni shumë krem jo vetëm gjatë kohës që jeni në plazh, por edhe më mbrapa. Ekzistojnë disa kremëra që janë posaçërisht për periudhën pas plazhit dhe që ju ndihmojnë që ngjyra të zgjasë sa më shumë.

  1. Dushe me ujë të ftohtë

Që të mbani ngjyrën sa më gjatë duhet të eleminoni dushet me ujë të ngrohtë ose të nxehtë. Lahuni me ujë të ftohtë pasi kjo i bën mirë lëkurës, por edhe ngjyrën e ruan më gjatë.

  1. Scrub të paktën një herë në javë

Të bëni scrub të trupit është shumë i mirë për të rigjeneruar lëkurën dhe për të larguar qelizat e vdekur, por është gjithashtu shumë efektiv për të ruajtur sa më gjatë ngjyrën e plazhit.

  1. Përdorni shpesh vajrat trupore pasi ndihmojnë lëkurën dhe i japin më shumë shkëlqim ngjyrës se trupit

 

  1. Kosumoni sa më shumë ujë gjatë ditës

Dhe në fund kujdesuni që të vishni rroba të bardha. Nëse përdorni gjithmonë ngjyra të çelëta dhe veçanërisht të bardhën, do të duken gjithmonë më të nxirë dhe do duket sikur ngjyra juaj nuk ikën asnjëherë.

Link: https://www.tui.co.uk/destinations/discover/style/make-your-tan-last-longer

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/mNytyaurQWc