Home ShowBiz Genarda i futet në dhomën e zhveshjes, nuk do ta besoni si vepron Saimiri
Genarda i futet në dhomën e zhveshjes, nuk do ta besoni si vepron Saimiri
0

Genarda i futet në dhomën e zhveshjes, nuk do ta besoni si vepron Saimiri

0
0

Saimiri dhe Genarda një prej vajzave që ka hyrë së fundmi në “Love Story”, kanë realizuar një takim.

Ata konsumuan fillimisht mëngjesin bashkë dhe më pas shkuan për shopping.

Por ndërsa Saimiri po provonte rrobat në dhomën e zhveshjes, Genarda ka vendosur që ti bëj një vizitë brenda në dhomë, Saimiri e ka kuptuar dhe e kapur nga dora përpara se ajo të hynte vetë brenda.

Më pas ata vijuan me disa puthje në faqe brenda dhomës që vijuan me puthje në buzë, e para midis Saimirit dhe Genardës.

Këtë të hënë Saimiri eleminoi Arianën të cilën pasi e falënderoi për pjesmarrjen dhe kohën e saj për këtë emision tha se nuk ndiente më shumë se një tërheqje fizike për të.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=vRni0VGcLbg&feature=emb_err_woyt

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CJ8C8DuhqKY/https://www.instagram.com/p/CJ6vsGwBfO3xRs7XtwxYSCNv4KSKXtd8fpHBvU0/