Home Lifestyle Mendimet që meshkujt kanë për seksin treshe thjeshtë do t’iu befasojnë
Mendimet që meshkujt kanë për seksin treshe thjeshtë do t’iu befasojnë
0

Mendimet që meshkujt kanë për seksin treshe thjeshtë do t’iu befasojnë

0
0

1 Po, pornografia i bën treshet të duken aq mirë. Nuk e kuptoj pse jeta reale nuk është më shumë si pornografi. Unë jam i sigurt nëse do të kisha një moment të tillë do të isha më i plotësuar.

2 Unë nuk mund të besoj se jam duke parë mundësinë për të pasur një treshe të vërtetë.

3 Prisni. Unë kam vetëm një penis dhe ka dy vagina. Çfarë dreqin duhet të bëj me vaginën tjetër?

4 A do të bëjnë gjëra lezbike? Kjo vërtet iu bën presion meshkujve që duan të bëjnë seks me dy femra njëkohësisht.

5 Kjo është kaq e mrekullueshme. Unë jam duke bërë seks me dy vagina të ndryshme. Mezi pres të tregoj të gjithëve për këtë. Unë jam personi më i mirë ndonjëherë.

6 Kjo nuk do të funksionojë. Çfarë do të mendojnë ata për performancën time. Meshkujt i mundon fakti nëse do ta përballojnë me sukses.

7 Ka katër gjoks të zhveshur në këtë dhomë. Kjo është dy më shumë se zakonisht dhe është thjeshtë mbreslënës.

8 Ndihem sikur po përpiqem t’i mbijetoj një sulmi të ariut. Unë nuk po bëj kontakt me sy, po e bëj veten të dukem sa më i madh dhe po bëj shumë zhurmë pa asnjë arsye.

9 Ishte e sikletshme dhe e rëndë, e çrregullt dhe e mrekullueshme…

Linku: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/news/a17038/what-guys-think-about-threesomes/

Burimi i fotos:https://www.pexels.com/