Home ShowBiz Paloma i vë në pikëpyetje orientimin seksual, Arditi e tërbon me përgjigjien
Paloma i vë në pikëpyetje orientimin seksual, Arditi e tërbon me përgjigjien
0

Paloma i vë në pikëpyetje orientimin seksual, Arditi e tërbon me përgjigjien

0
0

Paloma gjatë gjithë javës ka ngacmuar Arditin mbi seksualitetin e tij.

Së fundmi ajo e ka pyetur me tone të ashpra nëse është gay. Këngëtari e ka marrë me shumë sportivitet këtë muhabet.

Ai i thotë Palomës se nëse ka shumë dyshime mund ta provojë seksualisht kur të dojë.

Kjo gjë e ka acaruar Palomën në maksimm dhe ka vendosur ta diskutojë me banorët e tjerë.

Tashethemet nuk kanë munguar gjatë gjithë javës për të pavarësisht mohimeve dhe indiferentizmit të Arditit.

 

Linku:https://www.instagram.com/p/CVN29XQF45f/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CVN29XQF45f/