Home Lifestyle Një ish që bën këto gjeste, thjeshtë po ‘vdes’ të rikthehet dhe një herë në krahët tuaj
Një ish që bën këto gjeste, thjeshtë po ‘vdes’ të rikthehet dhe një herë në krahët tuaj
0

Një ish që bën këto gjeste, thjeshtë po ‘vdes’ të rikthehet dhe një herë në krahët tuaj

0
0

1 Ata po përpiqen t’ju njohin përsëri.

Nëse ata vazhdojnë t’ju dërgojnë mesazhe dhe pas ndarjes për arsye të çuditshme kjo tregon se ai ka interes të jetë përsëri në krahët tuaj.

2 Kur ishi shkruan gjithmonë i pari.

Nëse dikush nuk lodhet së shkruari i pari kërkon të tregojë me çdo kusht ti jepni një shans.

3 Ata ndajnë atë që po ndodh në jetën e tyre.

Nëse ish-i juaj po hapet për jetën e tij personalee në periudhën pas ndarjes përgatituni për një deklaratë rikthimi.

4 Ata pyesin për ndryshimet në jetën tuaj private.

Pra, jini në vëzhgim për pyetjet në lidhje me jetën tuaj të takimit, pasi është pothuajse gjithmonë një shenjë që ata po përpiqen të shohin nëse jeni në dispozicion.

5 Ata xhelozojnë.

Nëse tingëllojnë pak xhelozë, ka shumë mundësi që ata të kenë ende ndjenja për ju – dhe ndoshta edhe shpresonin për një pajtim.

6 Ata ndajnë statusin e tyre të marrëdhënies

Në mënyrë të ngjashme, nëse ish-i juaj fillon t’ju thotë se ata janë beqarë, ka padyshim një arsye që ata të bëjnë të pamundurën për ta thënë këtë.

7 Ju ndjekin hap pas hapi në mediat sociale

Nëse ata duan të kthehen së bashku, mund t’i kapni duke i pëlqyer më shpesh fotot tuaja ose duke parë historikun tuaja të postimeve.

8 Ata vazhdojnë të sjellin kujtime të lezetshme n ga e shkuara juaj.

Nëse ish-i juaj po gjen mënyra për të folur për kujtimet e lumtura nga e kaluara, mund të jenë të interesuar të kthehen së bashku, por kanë frikë të bëjnë hapin e parë.

9 Ata dalin me justifikime të rastësishme për të folur me ju.

Nëse ish-i juaj i shkruan mesazhe të paqarta për të filluar një bisedë.

10 Ata përpiqen t’ju bëjnë xheloz.

Një përpjekje publike nga ana e tyre  për të treguar se ata “kanë vazhduar” dhe se po takohen me dikë të ri, kur në realitet ata duan që ju të ktheheni.

11 Ata kërkojnë të diskutojnë se çfarë ka ndodhur.

Në një këndvështrim më pozitiv, nëse ish-i juaj është i interesuar të diskutojë se çfarë shkoi keq dhe pse u ndatë, mund të nënkuptojë dëshirë rikthim.

12 Ata lënë gjëra në vendin tuaj

Nëse jeni ndarë pak kohë më parë dhe ish-i juaj ende nuk ka kërkuar kthimin e kapelës së preferuar. Ky është një pretekst më shumë për tu rikthyer në folenë e vjetër.

Linku: https://www.bustle.com/wellness/little-signs-your-ex-might-want-to-get-back-together-in-the-future-3248346

Burimi i fotos: pexele.com

tags: