Home ShowBiz ‘Gjëja më e çuditshme…’, Triksa reagon pas rikthimit të Borës dhe Donaldit
‘Gjëja më e çuditshme…’, Triksa reagon pas rikthimit të Borës dhe Donaldit
0

‘Gjëja më e çuditshme…’, Triksa reagon pas rikthimit të Borës dhe Donaldit

0
0

Emrin e Triksës e kemi ndeshur pothuajse në të gjithë titujt rozë.

Historia që tentoi me Donaldin sa e solli në vëmendjen e mediave po aq e zhyti dhe në sulmet e rrjetit.

Nëpërmmjet një postimi të fundit këngëtarja ka reaguar kështu:

‘Gjëja më e çuditshme nga rrjetet sociale është se t’i kurrë nuk e di kush po shikon’, janë fjalët e saj.

Të gjithë e kanë marrë si një reagim pas rikthimit të Borës me Donaldin.

Linku: https://www.instagram.com/stories/beatrixramosaj/2843989200640179396/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/beatrixramosaj/

tags: