Home Lifestyle Sa duhet të zgjasë seksi që partnerja të përjetojë kënaqësi në maksimum?
Sa duhet të zgjasë seksi që partnerja të përjetojë kënaqësi në maksimum?
0

Sa duhet të zgjasë seksi që partnerja të përjetojë kënaqësi në maksimum?

0
0

Kjo pyetje sigurisht që bën kurioz të gjithë çiftet.

Kënaqësia në një marrëdhënie i intereson të gjithëve.

Një studim nga Journal of Sexual Medicine i vitit i publikuar ka zbuluar se pjesëmarrësit më së shumti ishin kënaqur me 11-13 minuta paralojë, të ndjekur më pas me 7-8 minuta marrëdhënie seksuale.

Gratë preferojnë më shumë minuta paralojë dhe pastaj 14-16 minuta seks në shtrat.

Ky afat kohor është ideali për të ndjerë kënaqësi maksimale në shtrat.

Linku: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/

Burimi i fotos: unsplash.com