Home Sport Futbollisti i njohur bën komentin epik për numrin e ish-partnereve
Futbollisti i njohur bën komentin epik për numrin e ish-partnereve
0

Futbollisti i njohur bën komentin epik për numrin e ish-partnereve

0
0

Futbollisti braziljan Roberto Carlos pak më parë ka festuar 50 vjetorin e lindjes.

Në daljen e tij të fundit sportisti ka befasuar me deklaratën për ish partneren dhe njëkohësisht nënat e fëmijëve të tij.

Ai ishte i martuar me Alexandra Pinheiro, me të cilën ka tre fëmijë, përpara se të divorcohej në vitin 2003. Roberto ka fëmijë me gra të tjera, duke përfshirë Alessandra Martins, Simona Hamilko, Barbara Thurler Bernardo, Alexandra Fedra Christopher, Dora Robles, Rebeça Carla dhe shumë më shumë. Sipas Carton Sport, në total ai ka 11 fëmijë.

Në një intervistë për La Gazzetta dello Sport, Roberto Carlos ka rrëfyer se kishte vetëm dy femra në jetën e tij. Megjithatë, numri i grave me të cilat kishte fëmijë ishte më i vështirë për t’u numëruar. Karriera e tij intensive dhe e gjerë zgjati deri në vitin 2015. Ai la gjurmë të pashlyeshme në botën e futbollit.

“Unë jam martuar vetëm dy herë. Megjithatë, është shumë më e vështirë të listoj të gjitha gratë me të cilat kam fëmijë”, tha Roberto Carlos mes të tjerash.

Linku: https://www.gazzetta.it/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/oAUSjZDVSM/