Home Business / Technology Paralajmërimi i WhatsApp për tarifën për të mbajtur mesazhet e vjetra lë të zemëruar miliona përdorues
Paralajmërimi i WhatsApp për tarifën për të mbajtur mesazhet e vjetra lë të zemëruar miliona përdorues
0

Paralajmërimi i WhatsApp për tarifën për të mbajtur mesazhet e vjetra lë të zemëruar miliona përdorues

0
0

Paralajmërimi i WhatsApp për tarifën për të mbajtur mesazhet e vjetra lë të zemëruar miliona përdorues.

Google dhe WhatsApp kanë njoftuar një ndryshim të madh ku bisedat, fotot dhe videot në Android do të fillojnë të llogariten në kufirin e ruajtjes së llogarisë suaj të Google nga dhjetori

Përdoruesit e WhatsApp janë paralajmëruar se kopjet rezervë në Android së shpejti do të fillojnë të llogariten në kufirin e ruajtjes së llogarisë së tyre Google dhe për shumë nuk do të jenë më falas.

Përditësimi do të fillojë të shpërndahet për përdoruesit e WhatsApp Beta muajin e ardhshëm përpara se të arrijë gradualisht të gjithë përdoruesit e WhatsApp në Android brenda muajve të parë të vitit 2024. Është një goditje për klientët e aplikacionit të përdorur gjerësisht, i cili tani do të funksionojë vetëm nëse ju keni hapësirë të disponueshme në llogarinë tuaj.

Bisedat, fotografitë dhe videot e vjetra do të zhduken së shpejti nëse nuk keni hapësirë ruajtëse ose përmirësim. Google konfirmoi “Në vijim, përvoja e rezervimit të WhatsApp në Android do të jetë në përputhje me mënyrën se si funksionon në platformat e tjera, me përfitimin e shtuar të hapësirës 15 GB të Google të disponueshme pa pagesë”.

Rreth tre miliardë përdorues të WhatsApp në mbarë botën, mbi dy të tretat i qasen aplikacionit në Android, sipas të dhënave. Përditësimi vjen mes një rishikimi të madh të mënyrës sesi Google kontrollon llogaritë në internet. Shumë prej tyre janë ankuar në mediat sociale për mundësinë e pagesës më të madhe në muajt në vijim.

Linku: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/whatsapp-warning-over-fee-keep-31465843

Burimi i fotos: pexele.com

tags: