Home Lifestyle 5 arsye të sinqerta pse nuk do t’ju lejojë të ndaheni me të
5 arsye të sinqerta pse nuk do t’ju lejojë të ndaheni me të
0

5 arsye të sinqerta pse nuk do t’ju lejojë të ndaheni me të

0
0

Ai dëshiron pushtetin.

A refuzon ai të respektojë dëshirat dhe nevojat tuaja sepse gjithçka ka të bëjë me të. Ai iu kërcënon duke u betuar se do të jetë i vetmi që do të vendosë kur të mbarojnë.

Ai dëshiron që dikush të kujdeset për të.

Çdo djalë thjesht dëshiron të kujdeset për të. Pavarësisht se sa të suksesshëm apo të pavarur janë ata, të kesh dikë që synon nevojat e tyre është një pjesë kyçe e lumturisë së tyre. Imagjinoni nëse do të ndaheni me të – kush do të kujdesej për të?

I pëlqen intimiteti.

Shumë burra janë shumë të shtyrë nga intimiteti. Ata mendojnë për të 24 orë në ditë dhe do të bëjnë pothuajse gjithçka për të pasur qasje të lehtë në të sa herë që munden. Në vend që të kthehet në shtëpi tek ju çdo natë, ai do të duhet të bëjë një përpjekje diku tjetër.

Ai nuk dëshiron të takohet përsëri.

Takimi është një zvarritje. Në vend të kësaj, filloni të dilni me miqtë tuaj dhe jo të uleni duke pritur për ta. Përpiquni të rindërtoni jetën tuaj beqare, në mënyrë që kur të jeni jashtë, të jeni gati të shkoni në terren për takime!

Ai është në siklet.

Shumë burra janë shumë krenarë. Të duket mirë në sytë e të tjerëve, veçanërisht meshkujve të tjerë, është ajo që e shtyn atë të ketë sukses. Nëse doni të ndaheni me të, në vend të anasjelltas, atëherë ai humbet fytyrën.

Linku:https://www.yourtango.com/heartbreak/painfully-honest-reasons-he-wont-let-you-break-up-with-him

Burimi i fotos:pexele.com

tags: