Home Business / Technology Elon Musk, Starlink tashmë i disponueshëm edhe në Shqipëri
Elon Musk, Starlink tashmë i disponueshëm edhe në Shqipëri
0

Elon Musk, Starlink tashmë i disponueshëm edhe në Shqipëri

0
0

Multimiliarderi Elon Musk deklaroi se kompania e tij Starlink ka filluar të ofrojë shërbimin e saj në Shqipëri. Lajmin e ka bërë të ditur Musk në rrjetin social X, kompani që ai ka edhe në pronësi.

“Starlink tashmë i disponueshëm në Shqipëri”, ka bërë të ditur Elon Musk, përmes një postimi në X.

Starlink ka njoftuar gjithashtu se interneti me shpejtësi të lartë dhe me vonesë të ulët të Starlink tashmë është i disponueshëm në Shqipëri.

Në hartën Starlink, ndër vendet e rajonit që janë të disponueshme, shfaqen Shqipëria, Maqedonia e Veriut, por jo Kosova, Mali i Zi, Serbia dhe Bosnja.

Starlink është një sistem interneti satelitor.

Linku: https://twitter.com/elonmusk?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/_elon_.musk/

tags: