Home Business / Technology Chatbot i AI zgjerohet në më shumë përdorues të WhatsApp në mbarë botën
Chatbot i AI zgjerohet në më shumë përdorues të WhatsApp në mbarë botën
0

Chatbot i AI zgjerohet në më shumë përdorues të WhatsApp në mbarë botën

0
0

Meta e Mark Zuckerberg përqafoi inteligjencën artificiale (AI) shtatorin e kaluar kur lançoi chatbotin e tij me AI dhe elementët e tij tani po integrohen në produktet e tij si WhatsApp, Instagram dhe Messenger, sipas Android Police.

Edhe pse WhatsApp, aplikacioni i mesazheve të çastit të kompanisë, ka qenë i ngadalshëm në miratimin e veçorive të AI, por kjo mund të ndryshojë së shpejti pasi aplikacioni tani po zgjeron integrimin e shiritit të kërkimit të Meta AI për më shumë përdorues, i cili fillimisht ishte i kufizuar në rajone të caktuara, sipas WABetaInfo.

Integrimi gjenerues i AI i WhatsApp u prezantua për herë të parë në nëntor dhe një përditësim i fundit beta i Android prezantoi chatbotin e AI në shiritin e kërkimit të aplikacionit.

Falë përditësimit më të fundit, WhatsApp tani i lejon përdoruesit të hyjnë në Meta AI duke prekur një ikonë të dedikuar në pjesën e sipërme djathtas të skedës Chats, megjithëse është e paqartë nëse kjo veçori do të jetë e disponueshme në përditësimet e ardhshme.

Pavarësisht nga një nxitje nga Meta AI, shiriti i kërkimit pritet të ruajë funksionalitetin standard si gjetja e mesazheve, grupeve ose kontakteve specifike.

Sipas WABetaInfo, të dhënat e Meta AI nuk do të ndahen me serverët e Meta përveç nëse përdoruesi bën një pyetje dhe kërkesat e rekomanduara të shfaqura nga Meta AI janë të rastësishme, pa asnjë të dhënë përdoruesi të mbledhur për t’i përshtatur ato.

Linku: https://www.geo.tv/latest/539089-metas-ai-chatbot-expands-to-more-whatsapp-users-globally

Burimi i fotos: pexele.com

tags: