Home Business / Technology Netflix po bëhet një kompani e teknologjisë reklamuese
Netflix po bëhet një kompani e teknologjisë reklamuese
0

Netflix po bëhet një kompani e teknologjisë reklamuese

0
0

Netflix ka njoftuar planet për të lançuar një platformë teknologjike reklamimi të brendshme deri në fund të vitit 2025.

Transmetuesi tha se kjo do t’u japë reklamuesve mënyra të reja për të blerë, njohuri të reja për të përdorur dhe mënyra të reja për të matur ndikimin.

Në prezantimin ‘Upfront’ të transmetuesit në Pier 59 Studios në Nju Jork, Amy Reinhard, Presidentja e Reklamimit të Netflix, tha se niveli i tij i mbështetur nga reklamat tani ka 40 milionë abonentë globalisht, një rritje prej 5 milionë në krahasim me 12 muaj më parë.

Mbi 40% e të gjitha regjistrimeve në vendet ku niveli është i disponueshëm tani zgjedhin nivelin e mbështetur nga reklamat.

“Sjellja e teknologjisë sonë të reklamave në shtëpi do të na lejojë të fuqizojmë planin e reklamave me të njëjtin nivel përsosmërie që e ka bërë Netflix lider në teknologjinë e transmetimit sot,” tha Reinhard.

“Ne jemi jashtëzakonisht strategjikë për mënyrën se si i prezantojmë reklamat, sepse duam që anëtarët tanë të kenë një përvojë fenomenale. Ne kryejmë kërkime të thella për konsumatorët për t’u siguruar që do të qëndrojmë përpara konkurrencës, duke sjellë mundësi që janë më të mira për anëtarët dhe më të mira për markat, “tha Reinhard.

Netflix prezantoi gjithashtu partnerë të rinj që reklamuesit mund t’i përdorin për të matur dhe verifikuar ndikimin e fushatave të tyre, duke përfshirë Affinity Solutions, DoubleVerify, EDO Inc, Integral Ad Science, iSpotTV, Kantar, Lucid, NCSolutions, Nielsen dhe TVision.

Këtë verë, Netflix do të zgjerojë gjithashtu aftësitë e tij të blerjes për të përfshirë The Trade Desk, Google’s Display & Video 360 dhe Magnite, të cilët do t’i bashkohen Microsoft-it si partnerët kryesorë programatikë për reklamuesit.

Linku: https://www.broadbandtvnews.com/2024/05/16/netflix-to-run-own-ad-tech-platform/

Burimi i fotos:pexele.com

tags: