Home Business / Technology Përditësimi i ri i WhatsApp për Mac lehtëson këtë problem për përdoruesit
Përditësimi i ri i WhatsApp për Mac lehtëson këtë problem për përdoruesit
0

Përditësimi i ri i WhatsApp për Mac lehtëson këtë problem për përdoruesit

0
0

WhatsApp, në pronësi të Meta, ka nxjerrë një përditësim të ri për përdoruesit e tij Mac në App Store, duke i lejuar përdoruesit e pajisjes Apple të organizojnë video thirrje me deri në 32 persona, raportoi WABetaInfo të enjten.

Përditësimi shkon me 24.9.77, pasi aplikacioni gjerësisht i popullarizuar i mesazheve njoftoi versionin e tij të veçantë për përdoruesit e Mac vitin e kaluar.

Platforma ishte e pajisur me lidhje të përmirësuar audio me deri në 32 persona dhe 8 në video thirrje.

Tani, WhatsApp synon të përmirësojë më tej aftësitë e veçorive të tij me një përvojë të qetë komunikimi dhe thirrjesh për përdoruesit e tij.

Përditësimi i fundit u lëshua disa orë më parë në dyqanin e Apple dhe u vu re nga ndryshimet e tij, i cili përmend se sinkronizimi i ngjitësve të preferuar nëpër pajisje tani është automatik kur përdoruesit lidhin një pajisje të re shoqëruese.

WhatsApp po zhvillon gjithashtu video thirrje të mëdha në grup, duke u mundësuar njerëzve të lidhen me më shumë miq dhe familjarë të tyre menjëherë, për komunikim më të madh dhe më të mirë.

Platforma gjithashtu ka zgjidhur gabime të ndryshme, duke përfshirë problemin me dërgimin e lidhjeve me të cilin u përballën disa përdorues.

Linku: https://www.geo.tv/latest/544397-new-whatsapp-update-for-mac-eases-this-problem-for-users

Burimi i fotos: pexele.com

tags: