Home Business / Technology Përditësimi i ri në kohë i TikTok mund të ‘vrasë’ YouTube
Përditësimi i ri në kohë i TikTok mund të ‘vrasë’ YouTube
0

Përditësimi i ri në kohë i TikTok mund të ‘vrasë’ YouTube

0
0

TikTok synon YouTube me përditësimin e ri kritik të gjatësisë së videos.

TikTok në pronësi të ByteDance ka kthyer armët në aplikacionin popullor të Google për video, YouTube, duke u ofruar përdoruesve të ngarkojnë video një orëshe, tha kompania për TechCrunch.

TikTok po zgjeron gradualisht veçoritë e tij pasi rriti gjatësinë e videos në janar në klipe gjysmë ore për disa përdorues, megjithatë, njerëz të tjerë mund të ngarkojnë përmbajtje të shkurtra 10 minuta.

“Nëse TikTok lançon videot e limitit 60-minutësh të ngarkimit, rrjetet nuk do të duhet të ndajnë më një episod në pjesë të shumta,” raportoi TechCrunch.

Kompania në pronësi të Google do të përballet me konkurrencën nga TikTok.

Për krijuesit në platformë, ata duhet të blejnë një abonim për ngarkime video 20-minutëshe.

Kompania e Shou Zi Chew filloi udhëtimin e saj teknologjik me video vertikale dhe të shkrepura, megjithatë, ajo ka zgjeruar ndjeshëm gjurmët e saj, duke i dhënë kohë të vështirë gjigantëve të tjerë si Facebook, Instagram dhe YouTube me bobinat e saj.

Tani ajo ka tërhequr vëmendjen e saj për t’u ofruar përdoruesve të saj një përvojë të ngjashme me YouTube.

Linku: https://www.geo.tv/latest/544546-tiktoks-new-update-may-kill-youtube

Burimi i fotos:pexele.com

tags: