Home Business / Technology iPhone ka probleme me fotot, revoltohen përdoruesit
iPhone ka probleme me fotot, revoltohen përdoruesit
0

iPhone ka probleme me fotot, revoltohen përdoruesit

0
0

iOS 17.5 shkaktoi defekte në foto në iPhone, duke shkaktuar shqetësime tek përdoruesit.

Gjiganti amerikan i telefonisë celulare Apple ka lëshuar një përditësim të ri për të rregulluar një problem vendimtar që hasin një numër i madh përdoruesish.

Përditësimi i mëparshëm në iPhone iOS 17.5 u lëshua më 14 maj, në të cilin kompania në të cilën përdoruesit pësuan një problem kur fotot e tyre të fshira u rishfaqën përsëri në seksionin Photos, raportoi GHacks.

Përditësimi i ri është Apple iOS 17.5.1 në të cilin kompania tha se i kishte zgjidhur të gjitha çështjet e tilla.

Pas vëzhgimit të problemit në iPhone, njerëzit filluan të pyesin veten nëse privatësia e tyre ishte në rrezik dhe çfarë mund të ndodhte nëse fotot e tyre të fshira do të riktheheshin.

Sipas një përdoruesi të Reddit, problemi u shfaq në mars dhe shkaku pas tij u tha se ishte ngrirja e aplikacionit Photos gjatë fshirjes sepse të dhënat nuk mund të sinkronizoheshin siç duhet dhe fotot vazhdonin të ktheheshin. Ata thjesht u zhdukën për ca kohë.

Përdoruesi pretendoi se defekti ishte aq i ri sa gjiganti i teknologjisë nuk mund ta gjurmonte atë.

Në raport, një përdorues tjetër pohoi se pas komunikimit me një kontraktor privat në Apple, u sigurua se gjigandi nuk po ruante fotot e përdoruesve në asnjë server, duke siguruar që të dhënat e njerëzve janë të sigurta.

Linku: https://www.geo.tv/latest/545203-did-you-face-issues-with-your-pictures-on-iphone

Burimi i fotos:pexele.com

tags: