Home Business / Technology Gmail paralajmëron përdoruesit kundër këtij gabimi fatal
Gmail paralajmëron përdoruesit kundër këtij gabimi fatal
0

Gmail paralajmëron përdoruesit kundër këtij gabimi fatal

0
0

Ju mund të keni parë që kutia juaj hyrëse e postës elektronike të përmbytet me promovime produktesh dhe reklama nga dyqanet që mund të keni blerë nga online në të kaluarën.

Emailet mashtruese mund t’ju mashtrojnë, duke pretenduar se janë antivirus ose ndonjë produkt promovues, dhe në sfond, ata vjedhin informacionin tuaj personal.

Raporti pretendonte se po qarkullon një email që ofron për të mbrojtur pajisjen tuaj pasi përdor fraza si “mund të jetë në rrezik”.

Fjalë të tilla ju inkurajojnë të merrni masa parandaluese të sigurisë dhe në butonin që shkruan “rinovo abonimin”.

Kështu do të çoheni në një faqe tjetër interneti që ju kërkon të vendosni të dhënat e llogarisë tuaj bankare për rinovimin e abonimit. Ju ndani pa dashje informacionin tuaj privat me njerëz që do t’ju vjedhin të dhënat.

Linku:https://www.geo.tv/latest/545403-gmail-warns-against-this-fatal-email-error-amid-new-wave-of-online-fraud

Burimi i fotos:pexele.com

tags: