Home Business / Technology Përditësimi i madh i Windows 11 vjen së shpejti me ndryshime të rëndësishme
Përditësimi i madh i Windows 11 vjen së shpejti me ndryshime të rëndësishme
0

Përditësimi i madh i Windows 11 vjen së shpejti me ndryshime të rëndësishme

0
0

Gjigandi amerikan ka prezantuar përditësimin e ri Windows 11 24H2 build 26100.712 për personat e brendshëm të Windows në Release Preview, kushtuar testimit të produktit të tij të ri të përmirësuar.

Korporata me bazë në Redmond shpesh nxjerr përditësime të reja për Windows 11 në të cilat çështjet e vogla zakonisht zgjidhen me përmirësime shtesë të përvojës së përdoruesit, megjithatë, ky përditësim i rënies vjetore mund të jetë diçka më e madhe se rregullimi i zakonshëm.

Këto përditësime thuhet se përcaktojnë nëse një përdorues kualifikohet për përditësime të sigurisë, me ndryshime të konsiderueshme.

Në përditësimin e Windows 11, parashikohet që përmirësimi të përfshijë një përpilues, kernel dhe planifikues, duke mbështetur kompjuterët e bazuar në Arm. Rritja e performancës për PC të tillë pritet gjithashtu, krahas transformimit të dukshëm.

Përdoruesit gjithashtu do të raportohen të shijojnë chatbotin e inteligjencës artificiale Copilot (AI) në një dritare të rregullt. Ai gjithashtu mund të ngjitet në shiritin e detyrave.

Përditësimi i ri i Windows 11 i Microsoft thuhet të jetë më i rëndësishmi që nga përditësimi i 22H2, i cili shërbeu si një bazë për ndryshime të mëdha në sistemin e ri operativ të kompanisë.

Linku: https://www.geo.tv/latest/545731-major-windows-11-update-may-be-near-bringing-significant-changes

Burimi i fotos:pexele.com

tags: