Home Sport Anëtarët grupit BTS do të shërbejë si mbajtës i flakës për Lojërat Olimpike të vitit 2024
Anëtarët grupit BTS do të shërbejë si mbajtës i flakës për Lojërat Olimpike të vitit 2024
0

Anëtarët grupit BTS do të shërbejë si mbajtës i flakës për Lojërat Olimpike të vitit 2024

0
0

Anëtarët e  BTS ka marrë një nder të veçantë në Lojërat Olimpike të këtij viti.

Këngëtari koreano-jugor do të shërbejë si mbajtës i flakës për Lojërat Olimpike të Parisit në vitin 2024, sipas Billboard dhe The Associated Press.

Nuk është e qartë kur do të marrë pjesë këngëtari, i cili sapo ka përfunduar shërbimin e tij ushtarak obligues në Korenë e Jugut, në Relin e Flakës Olimpike. Sipas traditës, flaka olimpike ndizet për herë të parë në Olimpi, Greqi, nga ku filluan lojërat. Rruga e flakës nisi më 16 prill dhe aktualisht po udhëton drejt Francës në kohë për Lojërat Olimpike.

Në fillim të kësaj jave, flaka olimpike ishte në Nord, një departament në Francë. Lojërat fillojnë më 24 korrik. USA TODAY ka kontaktuar Lojërat Olimpike dhe përfaqësuesit e BTS për një koment.

Jin, i cili në moshën 31 vjeçare është anëtari më i vjetër i grupit shumë të dashur të djaloshëve të Koreasë së Jugut, u shpall i liruar nga ushtria e vendit muajin e kaluar pas shërbimit të tij prej 18 muajsh. Anëtarët e tjerë të grupit – Suga, J-Hope, RM, Jimin, V dhe Jung Kook – filluan shërbimin vitin e pasueshëm. Labeli i grupit, Big Hit Music, ka thënë se ata “presin me padurim të rinisën si grup rreth vitit 2025 pas përgjegjësive të tyre të shërbimit.”

Media e Kores së Jugut raportoi se disa anëtarë të grupit shtëtvjeçar kërkojnë leje për të festuar rastin.

Jin u pa gjithashtu duke festuar me bashkëpunëtorët e tij në një foto të ndarë në X. Grupi mblidhet prapa një torteje dhe rrethuar nga balonat që shkruajnë “Jin është kthyer.” Përkthimi në anglisht i postimit lexohej: “Jam në shtëpi!”

Jin i BTS feston me bashkëpunëtorët pas përfundimit të shërbimit ushtarak

Koreja e Jugut kërkon që të gjithë burrat e aftë fizikisht në moshën 18 deri në 28 vjeç të shërbejnë në ushtri ose shërbim social për 18 deri në 21 muaj, por rishikoi ligjin në vitin 2020 për të lejuar yjet e famshëm K-pop global të shtyjnë regjistrimin deri në moshën 30 vjeç.

Linku: https://www.usatoday.com/story/entertainment/celebrities/2024/07/03/bts-jin-paris-olympic-games-torch-relay/74288832007/

Burimi i fotos: Instagram https://www.instagram.com/j.m/