Home Sport Ja cilat janë datat e nisjes dhe përfundimit për edicionin futbollistik 2024-2025
Ja cilat janë datat e nisjes dhe përfundimit për edicionin futbollistik 2024-2025
0

Ja cilat janë datat e nisjes dhe përfundimit për edicionin futbollistik 2024-2025

0
0

Përgjatë ditës së sotshme Federata Shqiptare e Futbollit( FSHF), ka ndarë lajmin për miratimin e datave të nisjes dhe përfundimit për edicionin futbollistik 2024-2025.

Gjithashtu dhe Komiteti Ekzekutiv i(FSHF) ka miratuar gjithësecilën prej tyre.

Nëpërmjet kësaj renditje na shfaqen më qartazi datat për çdo kampionat.

Mund të përmëndim:

1.Kategoria Superiore që fillon nga data 18 Gusht 2024-17 Maj 2025

2.Kupa E Shqipërisë që fillon nga data 25 Shtator 2024- 4 Maj 2025

3.Superkupa E Shqipërisë që fillon nga data 26 Dhjetor

4.Kategoria Superiore Për Vajzat që fillon nga data 28 Shtator 2024-18 Maj 2025

5.Kategoria E Parë fillon nga data 24 Gusht 2024-19 Prill 2025

6.Kategoria E Dytë  fillon nga data 21 Shtator 2024-6 Prill 2025

Këto janë dhe datat e kalendarit për çdo kampionat që do te zhvillohet këtë sezon.

 

image

 

Linku: https://www.instagram.com/p/C9MvNPWiomq/

Burimi i fotos: https://www.freepik.com/search?

 

tags: