Home Lifestyle

Lifestyle

6 mënyrat për të fjetur freskët në netët e nxehta

0
Temperaturat janë duke u rritur çdo ditë e më shumë dhe duket se ditë më të nxehta na presin. Me punë dhe aktivitetin rutinë, dita duket se ikën shpejt, por pastaj vjen nata dhe askush nuk dëshiron të ketë një gjumë të parehatshëm. Megjithatë ka disa truke që mund t`jua bëjnë gjumin më të lehtë: […]

Kur duhet të thoni për herë të parë ‘Të dua’?

0
Disa nga dilemat e jetës janë momentet kur duhet të nisim bashkëjetesën, apo edhe të martohemi. Por çështja e parë fare përpara se të shkojmë deri te këto hapa është shprehja fillestare e dashurisë, atëherë kur themi “Të Dua”. Gjatë gjithë jetës duam mamin, qenin, shokët, por kur biem në dashuri me një vajzë apo […]

Gjithçka që duhet të dini për Ditën e Baballarëve!

0
Këtë vit Dita e Baballarëve festohet sot, si në Amerikë, Angli, ashtu edhe në shumë vende të botës. Origjina e festës ka ardhur nga Shtetet e Bashkuara, të cilat e kanë celebruar për herë të parë në të dielën e tretë të Qershorit të vitit 1966. Shumë njerëz besojnë se ishte Sonora Dood, vajza e […]

Si ta kuptoni se së shpejti do t’ju pushojnë nga puna

0
Të pushohesh nga puna është një goditje. Lynn Taylor, një eksperte e vendit të punës dhe autore e librit “Tame Your Terrible Office Tyrant: How to Manage Childish Boss Behavior and Thrive in Your Job”, thotë se profesionistët e kujdesshëm duhet ta mbajnë njërin sy gjithmonë vigjilent për të kuptuar shenjat klasike se vendi i […]

10 aeroportet më të mirë e 10 më të këqijtë në botë

0
Ka njëfarë kurioziteti dhe shumë interes për cilësinë e aeroporteve në botë. Kush është më i miri po ai me kushte më të këqija? Rankimi i fundit vjen nga AirHelp, një servis online që asiston pasagjerët në kompesimin e siguracioneve nga fluturimet e shtyra ose të anuluara. Renditja është bërë në bazë të tre faktorëve […]

Burrat dhe gratë tradhtojnë për arsye krejt të ndryshme

0
Çdokush ka arsye të ndryshme përse tradhton, ndoshta sepse dikush është i dehur, apo budalla, ose sepse ka qenë i papërmbushur në marrëdhënie, ose sepse nuk i ka rezistuar fotos hot të dikujt në Instagram. Një studim ka sugjeruar arsyet e ndryshme që fshihen pas faktit se përse njerëzit tradhtojnë dhe faktikisht ka shumë lidhje […]

Këto janë pasojat e lojës së famshme – Kujdes fëmijët

0
Lodra më e fundit që po argëton gjithë fëmijët dhe jo vetëm, është jo pak e rrezikshme. Spinners po qëndron në duart e shumë të rinjve edhe gjatë qëndrimit të tyre në ambientet e shkollës, edhe në shtëpi, urban, rrugë e kudo. Përpos gjithë dëmit të varësisë që mund të shkaktojnë e që po diskutohet […]

Nëse ai bën këto gjëra, ndahuni sa më shpejt!

0
Lidhjet janë të shkëlqyera deri në momentin që gjithçka po shkon mirë. Ka raste kur partnerët nisin menjëherë ta kuptojnë se gjërat nuk po shkojnë siç duhet dhe gjejnë shkaqet, por ka edhe raste të tjera kur është e vështirë ta dëshifrosh se ç`po ndodh. Ka disa shenja që do t`ju ndërgjegjësojnë për të kuptuar situatën. […]

5 ushqimet për sy të shëndetshëm

0
Nuk ka si drita e syve. Është i rëndësishëm angazhimi serioz për kujdesin ndaj tyre dhe përpos vizitave të rregullta te mjeku duhet të kujdesemi edhe për ushqimin. Shumë probleme por edhe të mira vijnë si pasojë e ushqimit. Për të pasur një shikim më të qartë për shumë vite jetë duhet të hani më […]