Home Travel

Travel

10 gjëra që duhet të bëni sa herë që udhëtoni

0
  Planifikoni përpara. Mendoj se ndonjëherë harrojmë të “hulumtojmë” pak për atë që po ndodh brenda dhe rreth destinacionit gjatë kohëzgjatjes që po vizitojmë. Pyesni vendasit për sugjerime. Sinqerisht, kjo është mënyra më e mirë për të parë një vend. Bëni miqësi me disa nga vendasit dhe pyetini ata për vendet e “fshehura” ose ku […]

Për një fundjavë argëtuese ky destinacion nuk duhet humbur këtë sezon

0
Bovilla është kthyer në një nga arratisjet më të preferuara për të gjithë turistët e huaj dhe vendas. Gjatë këtij sezoni Bovilla është një nga destinacionet më të frekuentuara nga pothuajse të gjithë grupmoshat. Një nga destinacionet më të afërta nga qytet i Tiranës që të jep mundësinë për tu relaksuar nën bukuritë e Shipërisë. […]

Këto gjëra duhet ti mbani vath në vesh përpara se të udhëtoni

0
Monedha. Kurset e këmbimit janë padyshim një nga gjërat që duhet të mbikqyrni. Një ide e mirë është të kuptoni shkallën e konvertimit para se të shkoni. Një nga gabimet më të mëdha të parave që bëjnë udhëtarët është shkëmbimi i parave të tyre me valutë të huaj para se të arrijnë në destinacionin e […]

Pushime në Shqipëri si këto

0
Zoti e ka bekuar vendin tonë me klimë dhe natyrë të rrallë por shpesh turistët kanë qënë të pakënaqur nga niveli i shërbimit dhe si rrjedhim njerëzit janë bërë më kreativ për mënyrat se si ti kalojnë pushimet. Disa kanë zgjedhur të qëndrojnë në shtëpi, disa të tjerë kanë zgjedhur detin e disa malin, Shqipëria […]