Home Travel

Travel

Disa këshilla që duhet ti zbatoni gjatë udhëtimeve

0
Mbani një kuti me fruta të thata. Gabimi më i zakonshëm që bëjmë gjatë udhëtimit është të hamë të gjitha llojet e ushqimeve të pashëndetshme për të kënaqur dhembjet e urisë. Zgjidhja më e mirë për këtë është të mbani fruta të thata me vete dhe t’i mbani me vete gjatë gjithë kohës. Sa herë […]

10 arsye pse udhëtimet na bëjnë më të lumtur

0
1 Sipas shkencës, udhëtimi është sekreti i lumturisë Të paktën, ky është supozimi që do të donim të bënim pas zbulimit të rezultateve të një studimi të bërë nga Universiteti Cornell. Sipas studiuesve, shpenzimi i parave për përvoja, dhe jo për objekte fizike, na bën më të lumtur. 2 Udhëtimi rrit vetëbesimin. Sipas një studimi […]

Arsyet motivuese që do t’iu bëjnë të udhëtoni më shpesh vetëm

0
Ne të gjithë duam të shkojmë në udhëtime me miqtë dhe familjen tonë. Mes gjithë këtyre mendimeve, udhëtimi vetëm aplikohet shumë pak për arsye të ndryshme. Sidoqoftë, nëse jeni një eksplorues i vërtetë, ideja e udhëtimit të vetëm nuk duhet t’ju trembë. Keni tendencë të bëheni më të pavarur. Udhëtimi i vetëm ju jep përgjegjësinë […]

10 gjëra që duhet të bëni sa herë që udhëtoni

0
  Planifikoni përpara. Mendoj se ndonjëherë harrojmë të “hulumtojmë” pak për atë që po ndodh brenda dhe rreth destinacionit gjatë kohëzgjatjes që po vizitojmë. Pyesni vendasit për sugjerime. Sinqerisht, kjo është mënyra më e mirë për të parë një vend. Bëni miqësi me disa nga vendasit dhe pyetini ata për vendet e “fshehura” ose ku […]