Home Tag "aferdita"

Kush ia dhuroi Ferrarin Afërdita Dreshajt?

0
Afërdita Dreshaj ka tani një makinë luksoze dhe e lumtur ka postuar një foto duke e ngarë. Dihet se çmimet e Ferrarit janë të larta dhe sa më shumë të kushtojë diçka, aq më komode është. Po kush ia bleu vallë? Zakonisht janë të dhuruara, gjëra kaq të shtrenjta dhe të dhuruara me dashuri madje. […]