Home Tag "arkiva veze"

Vezët më të bukura të Pashkëve

123
Është kthyer në trend vitet e fundit pikturimi i vezëve në mënyra nga më të ndryshmet dhe më të veçantat, duke mos i bërë gjithmonë thjesht të kuqe. Ndërkohë që dje të gjithë besimtarët katolik festonin Ditën e Pashkëve, ArkivaShqip i bëri një premtim ndjekësve të vetë në facebook, duke i kërkuar të sillnin në […]