Home Lifestyle Vezët më të bukura të Pashkëve
Vezët më të bukura të Pashkëve
0

Vezët më të bukura të Pashkëve

123
0

Është kthyer në trend vitet e fundit pikturimi i vezëve në mënyra nga më të ndryshmet dhe më të veçantat, duke mos i bërë gjithmonë thjesht të kuqe.

Ndërkohë që dje të gjithë besimtarët katolik festonin Ditën e Pashkëve, ArkivaShqip i bëri një premtim ndjekësve të vetë në facebook, duke i kërkuar të sillnin në inbox vezët e përgatitura në familjet e tyre. Vezët më të bukura do të publikoheshin në një artikull të veçantë. Në inbox- in  e ArkivaShqip vërshuan menjëherë foto të ndryshme dhe disa prej tyre po i publikojmë në këtë artikull. ArkivaShqip e mban fjalën!

Vezët nga miqtë tanë

vezet artikull (1)

Fotografitë dërguar nga: Anisa Berisha, Alma Meta, Ela Keqi, Kostandina Baloshi