Home Tag "aurela hoxha ne kane"

Sa para shpenzoi Aurela Hoxha gjatë qëndrimit në Kanë?

0
U bë një grup vajzash e djemsh të bukur nga Shqipëria të cilët shkuan bashkë apo të ndarë në Kanë. Aurela Hoxha ishte një prej tyre dhe për çdo ditë nxori nga një fustan të bukur me të cilin shkonte mbrëmjeve të eventit. U bënë 5 ditë qëndrimi atje për të dhe me të drejtë […]

Shqiptarët që ndodhen në Kanë dhe fotot nga atje

0
Janë modele, gazetare dhe stiliste të njohura që kanë shkuar drejt Kanës. Irena Kita, Ilda Bejleri, Albana Osmani, Enada At`Nikolla, Jona Spahiu si dhe djemtë Endrit Mërtiri dhe Fatmir Hysenbelliu, janë vetëm disa. Nuk dihet ende se kush i ka dërguar këta personazhe në Kanë dhe cila është arsyeja, ama ata janë duke u argëtuar […]