Home Tag "bëhet pjesë e teksteve shkollore"

E pabesueshme! Noizy bëhet pjesë e teksteve shkollore

0
Një prej repereve më të njohur shqiptar, Noizy, preferohet dhe dëgjohet shumë nga të rinjtë, të cilët këtë vit janë suprizuar nga tekstet e tyre mësimore. Në librat e tyre didaktik kanë vënë re se gjatë njerit prej ushtrimeve është përmendur emri i reperit, për të cilët thuhet se është një prej figurave më të njohura […]