Home Tag "beli"

Beli i këndon vajzave mëndjemëdha

0
Sapo ka lançuar klipin e tij të ri të titulluar “Mëndjemadhe”. Këngëtari Beli ka rënë në dashuri por vajza që dashuron nuk po i kthen të njëjtën ndjenjë atij. Beli erdhi me një klip të kuruar dhe të përformuar shumë mirë. Çfarë bëjnë vajzat mëndjemëdha kur meshkujt këndojnë për to? Për të zbuluar këtë gjë […]