Home Tag "dasme per ditelindjen e zogut"

Elia Zaharia dhe Princ Leka – Dasmë në ditë të veçantë

1.33K
Elia Zaharia dhe Princ Leka kanë publikuar dje datën e dasmës së tyre. Çifti ka një histori të gjatë dashurie dhe më në fund do ta kurorëzojnë atë në martesë. Ajo që na intrigoi është përzgjedhja e datës së dasmës, në 8 tetor. Dasmë në ditëlindjen e Mbretit, gjyshit të Princ Lekës, është e rastësishme, […]