Home Tag "dhembet"

Ermalit i bien dhëmbët dhe ja si duket

0
Ndoshta e urreni dentistin dhe klinikën e tij, por s`keni ç`bëni do ta shikoni për pak. Ermali po rregullon dhëmbët dhe një foto me mungesa në to, na e solli ta shikojmë. Është duke vendosur vida, por s`ka gjë, sërish është i lumtur. Kështu që guxim ju të tjerët që jeni duke u menduar të […]

Dhëmbët – Po ju paraqesim mënyrat për bardhësi të menjëhershme

0
Si funksionon? Mendoni se e qeshura juaj nuk është aspak tërheqëse por gjithashtu ju nuk dëshironi që të shpenzoni shumë para për trajtim. Diçka natyrale, e cila mund të bëhet në kushtet e shtëpisë është me mjetet më të zakonshme që të mund të zbardhin dhëmbët tuaja. Mjetet rrethanore Higjena juaj orale është metoda më […]