Home Tag "“Diskutohet virgjëria në orar dreke?!”"

“Diskutohet virgjëria në orar dreke?!” Plasin polemikat mes Kastro Zizos dhe Kelvi Kadillit

0
E gjitha filloi në emisionin “Thurje” ku Kastro është bashkëprezantues dhe i ftuar ishte aktori dhe shkrimtari Timo Flloko. Në emision diskutohej mbi përmbajtjen e emisioneve televizive në orare ku shumica e fëmijëve janë të ulur para ekranit. Këtu Kastro Zizo ka përfshirë në debat mediatik Kelvi Kadillin. Gjatë diskutimit u shfaq një sekuencë nga emisioni “Pop Culture” […]