Home Tag "djali ledionit"

Djali i Sarës dhe Ledionit ka ditëlindjen

0
13-ta është dita e tij. Në çdo muaj deri sa të bëjë 1 vjeç, mami Sara dhe babi Ledioni do ta festojnë. Sot dashuria e tyre bën 9 muajsh dhe Ledionit akoma nuk i besohet se sa shumë është rritur. Ka zgjedhur një foto nga ato “bëmë baba të të ngjaj” dhe i është drejtuar […]