Home Tag "don kozeli"

Projekti i Alilit na rikthen në det dhe te romancat e verës

0
“Me Hile” kështu u titullua kënga që erdhi si një bashkëpunim mes këngëtarit Alil Kerkuti dhe kompozitorit Don Kozeli. Një këngë dashurie e kënduar nga zëri potent i Alilit dihej se do të ishte sukses. Po aq interesant e bën projektin dhe teksti. Sa histori dashurie kemi dëgjuar? Sigurisht që secila ka të veçantat e […]

Alil Kerkuti prezanton këngën që rrëfen lojën e bukur të dashurisë

0
Vera nuk ka ikur dhe as këngët ritmike, të xhiruara në bregdet dhe plot adrenalinë nuk kanë përfunduar. Një projekt mjaft interesant mbërriti së fundmi nga bashkëpunimi i këngëtarit Alil Kerkuti dhe kompozitorit të mirënjohur Don Kozeli, që kompozoi këngën. Mirjeta Mema që shkroi tekstin e quajti “Me hile” duke goditur kështu që në titull. […]