Home ShowBiz Projekti i Alilit na rikthen në det dhe te romancat e verës
Projekti i Alilit na rikthen në det dhe te romancat e verës
0

Projekti i Alilit na rikthen në det dhe te romancat e verës

0
0

“Me Hile” kështu u titullua kënga që erdhi si një bashkëpunim mes këngëtarit Alil Kerkuti dhe kompozitorit Don Kozeli. Një këngë dashurie e kënduar nga zëri potent i Alilit dihej se do të ishte sukses. Po aq interesant e bën projektin dhe teksti.
Sa histori dashurie kemi dëgjuar? Sigurisht që secila ka të veçantat e veta. Kjo që prezantohet në këtë këngë është nga ato ku bëjnë edhe pakëz hile.
Subjekti, është një ndër pikat e forta të kësaj kënge. Pas gjithë këtyre ditëve me erë e shi ju mori malli për detin? Ja pra mund të riktheheni përmes këtij klipi të xhiruar nga “FourInfinit”.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=mfvPTjl6g0M