Home Tag "Donlad Trump"

Donald Trump gjysh për herë të dhjetë, lexoni dedikimin e veçantë..

0
Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump është bërë sërish gjysh. Vajza e ardhur në jetë është fëmija i dhjetë mes nipërve dhe mbesave të presidentit. Vogëlushja u quajt Carolina Dorothy Trump dhe është vajza e Erik Trump, një prej djemve të presidentit. Në një foto të hedhur në Instagram, presidenti amerikan ka […]