Home Aktualitet Donald Trump gjysh për herë të dhjetë, lexoni dedikimin e veçantë..
Donald Trump gjysh për herë të dhjetë, lexoni dedikimin e veçantë..
0

Donald Trump gjysh për herë të dhjetë, lexoni dedikimin e veçantë..

0
0

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump është bërë sërish gjysh.

Vajza e ardhur në jetë është fëmija i dhjetë mes nipërve dhe mbesave të presidentit.

Vogëlushja u quajt Carolina Dorothy Trump dhe është vajza e Erik Trump, një prej djemve të presidentit.

Në një foto të hedhur në Instagram, presidenti amerikan ka postuar djalin me bashkëshorten dhe vajzën e vogël nga spitali.

Në tekstin që shoqëron foton, Donald Trump uron të birin për ardhjen në jetë të vogëlushes, ndërsa shprehet tejet krenar që është bërë sërish gjysh.

Link: https://www.instagram.com/p/B1Zg5EUBkSq/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B1AbdYvBguy/