Home Tag "donnaldi"

E braktisi për pushimet në Dubai, Romeo dhe Donaldi ironizojnë keq Triksën

0
Në puntatën e fundit të “Më lër të flas” vëllezërit Veshaj ironizuan fenomenin “Dubai Porta Potty”, ku vajza të famshme shkojnë në Dubai dhe përdoren si “tualete humane”. Në këmbim të pagesave të çmendura ato lejojnë që persona të tjerë te kryejnë “nevojat personale” mbi to. Donaldi u shpreh se ka nevoj për tu relaksuar […]